27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Μαρία Κόλλια Τσαρουχά : Κανένας φίλης δεν μπορεί να διαρρήξει τις σχέσεις πολιτείας εκκλησίας

από fimotro

northΗ υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, υπερασπίστηκε τις σχέσεις εκκλησίας και κράτους σημειώνοντας πως κανένας Φίλης η όποιοι άλλοι δεν μπορεί να τη διαρρήξουν. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 σημείωσε : Τη σχεση αυτή δεν μπορει να την διαρρήξει κανένας Φίλης ή οποιοι άλλοι οχι γιατι φοβόμαστε την εκκλησία αλλά γιατί υπάρχει σεβασμός και όποιος πιστεύει οτι η εκκλησία, μπορεί να βγει απο την καθημερινότητα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον λαό.
Η Κόλλια Τσαρουχά, πιστεύει οτι με την αλλαγή στο υπουργείο παιδείας υπήρξε μια εκτόνωση στην κατάσταση που είχε δημιοργηθεί χωρίς αυτο να σημαίνει οπως σημείωσε οτι οποίος αποχωρεί απαξιώνεται κιόλας.
Σε οτι αφορά τη συνολική πολιτική η κ. Κόλια παραδέχθηκε οτι η κατάσταση ειναι δύσκολη , δεν ειναι εύκολη η κατάσταση που περνά ο έλληνας πολίτης ειπε , ωστόσο δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ύστερα κιόλας απο το θετικό μηνυμα που εξέπεμψε το χθεσινό, Γιουρογκρουπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα