27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Μίλησε ο ιδιοκτήτης του υποβρύχιου- Η δημοσιογράφος πέθανε γιατί μου έφυγε η καταπακτή από τα χέρια

από fimotro

Ο άντρας, ο οποίος αρχικά κατηγορούνταν για φόνο εξ΄ αμελείας ανέφερε ενώπιον των δικαστών στο δικαστήριο της Δανίας, πως η Κιμ σκοτώθηκε επειδή του έφυγε η καταπακτή από τα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η ίδια θανάσιμα στο κεφάλι.

«Είχα βγει από το υποβρύχιο και κρατούσα την βάρους 70 κιλών καταπακτή αλλά έχασα την ισορροπία μου και μου έφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι. Στη συνέχεια άκουσα έναν γδούπο και η Κιμ έπεσε στο πάτωμα του υποβρυχίου του», ανέφερε ο ίδιος.

Απαντώντας στο γιατί δεν κάλεσε τις αρχές, ο ίδιος ανέφερε πως κανείς γιατρός δεν θα μπορούσε να την σώσει και πως υπήρχε μία λίμνη αίματος εκεί που έπεσε, ενώ αφού έπιασε τον λαιμό της δεν βρήκε σφυγμό.

Ο Πέτερ Μάντσεν στην κατάθεσή του απέφυγε να δώσει σαφείς απαντήσεις στο γιατί βρέθηκε η σορός της δημοσιογράφου ακρωτηριασμένη, λέγοντας κοφτά :  «Εγώ όταν την έριξα στο νερό ήταν ένα κομμάτι»

Ερωτηθείς γιατί πέταξε το άψυχο σώμα της γυναίκας, ο Πέτερ απάντησε «Δεν ήθελα ένα πτώμα στο υποβρύχιό μου. Της έδεσα ένα σκοινί στα πόδια και την τράβηξα έξω» περιέγραψε τις σκηνές που ακολούθησαν αποφεύγοντας και πάλι να εξηγήσει γιατί το κορμί της δημοσιογράφου έφερε αρκετές μαχαιριές.

Σχετικά με το γιατί επιχείρησε να βυθίσει το υποβρύχιό του, στο οποίο έχασε την ζωή της η άτυχη δημοσιογράφος, ο ίδιος ανέφερε: Έχω αυτοκτονικές τάσεις ψύχωση και δεν σχεδιάζω να κάνω τίποτα άλλο σε αυτόν τον κόσμο εκτός από να κατέβω και να βυθίσετε τον Ναυτίλο.

«Ο κόσμος, στον οποίο υπήρξα, που είναι η ζωή μου και ό, τι είμαι, είναι στην ίδια κατάσταση με την Κιμ. Πεθαίνει. Δεν έχω αφήσει τίποτα και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που πρέπει να κάνω. Επομένως, όλα όσα συμβαίνουν χάνουν το νόημά τους», πρόεσθεσε.

Από την άλλη, ο εισαγγελέας Τζέικοπ Μπαχ Γιεπσεν είπε πως υπάρχουν κενά και ανακολουθίες στην ιστορία του Μάντσεν, λέγοντας στο δικαστήριο ότι η αστυνομία είχε βρει αίμα και ένα ζευγάρι καλσόν στο σημείο όπου ο Μάντσεν είπε ότι ο τοίχος είχε πέσει η Κιμ.  Επίσης βρέθηκαν τούφες από τα μαλλιά της και ένα εσώρουχο στο μηχανοστάσιο ( την στιγμή που η ίδια βρέθηκε νεκρή χωρίς να φοράει εσώρουχο).

Επίσης, η ποινική δίωξη υπαινίσσεται ότι δεν αποκλείεται να κρύβεται από πίσω ένα σεξουαλικό έγκλημα.

Ο Madsen, ο οποίος είναι παντρεμένος (έχοντας ανοιχτό γάμο) επέμεινε ότι δεν υπήρχε σεξουαλική σχέση μεταξύ τους και ότι οι επαφές τους ήταν καθαρά επαγγελματικές.

Από την άλλη, μάρτυρες ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι ο Μάντσεν παρακολουθούσε βίντεο πορνό και τον γοήτευε η βια και το σαδομαζοχιστικό σεξ.

Εν τέλει, το δικαστήριο αποφάσισε να αλλάξει την κατηγορία από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε κατηγορία φόνου α΄ βαθμού με τον Δανό να ετοιμάζεται να προχωρήσει σε έφεση ζητώντας, σύμφωνα με το δικηγόρο του, ψυχιατρική εξέταση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα