27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Λεβέντης υπέρ Μητσοτάκη μετά το τετ α τετ που είχαν οι δυό τους!

από fimotro

Με θερμά λόγια για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, μίλησε ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μετά τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή και την έκδοση κοινής ανακοίνωσης υπέρ της υλοποίησης εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων.

«Ο Κυριάκος με έπεισε ότι είναι Κυριάκος και όχι γιος του Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στις προκαταλήψεις που είχε, λόγω της Αποστασίας, η δική του γενιά για τον πρώην πρωθυπουργό και επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μάλιστα δήλωσε ότι μετά τις εκλογές ο ίδιος και το κόμμα του είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν κυβέρνηση υπό τον κ. Μητσοτάκη χωρίς ανταλλάγματα, όπως είπε, και με μόνη προϋπόθεση να υιοθετήσει την πρόταση με τα εννέα σημεία που έχει διατυπώσει ο κ. Λεβέντης και προς τον νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν την αποδέχθηκε.

Μεταφέροντας ένα μέρος των συζητήσεων που έγιναν κατ’ ιδίαν, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι, κατά την εκτίμηση του προέδρου της ΝΔ, «ο Τσίπρας θα κλείσει την αξιολόγηση, αλλά, παρά ταύτα, τα ψωμιά του λίγα και στο τέλος του 2017 με αρχές του 2018 θα καταρρεύσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα