27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Συνδικαλιστές πλακώθηκαν στο ξύλο on camera στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης! (βίντεο)

από fimotro

Εν μέσω εντάσεων και διαπληκτισμών διεκόπη η διαδικασία του 35ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης με τη δικαστική αντιπρόσωπο να αποχωρεί καθώς δεν κατέστη δυνατή η ψηφοφορία από τους συνέδρους.

Μέλη του ΠΑΜΕ δεν τους επέτρεψαν να εισέλθουν στον χώρο όπου θα διεξάγονταν η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής που θα οδηγούσε και στις εκλογές του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Εν τω μεταξύ ένταση επικράτησε νωρίτερα, μετά την ανάγνωση του καταλόγου για την συμμετοχή των Σωματείων και την ένταξη στην διαδικασία και εκείνων που προσέφυγαν στην δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να εξεγείρει τα μέλη της Αγωνιστικής Συνεργασίας, που ζητούσαν τον αποκλεισμό τους.

Στη διαδικασία συμμετείχαν 129 σύνεδροι από 33 Σωματεία οι οποίοι εκλέχτηκαν για το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του εργατικού Κέντρου, εκπροσωπώντας Σωματεία από τον ευρύτερο ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, σύμφωνα με την εισήγηση του οργανωτικού γραμματέα, η οποία εγκρίθηκε και υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου στην τελευταία συνεδρίαση της περασμένη Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2018.

Ωστόσο αύριο αναμένεται η απόφαση για την συνέχιση του συνεδρίου μετά την διακοπή και την αποχώρηση της δικαστικού αντιπροσώπου, η οποία και θα καταθέτει στον κ Εισαγγελέα το πρακτικό της σημερινής διαδικασίας και την αναφορά της για όσα διαδραματίστηκαν στο εργατικό Κέντρο, ενώ παράλληλα έχει κατατεθεί και μηνυτήρια αναφορά για παρακώλυση των διαδικασιών του 35ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ, ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Κozani.tv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα