27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Κενά ασφαλείας σε όλα τα mac, iPhone, iPad αναγνώρισε η Apple!

από fimotro

Η Apple σήμερα αποκάλυψε ότι όλοι οι υπολογιστές Mac και οι συσκευές iOS, όπως τα iPhones και τα iPads, επηρεάζονται από τα κενά ασφαλείας στα τσιπ που αποκαλύφθηκαν αυτήν την εβδομάδα, σχεδόν σε όλους τους ευρέως χρησιμοποιούμενους επεξεργαστές των εταιρειών Intel, AMD και ARM. Η εταιρεία πάντως σημείωσε ότι δεν υπάρχουν γνωστές χρήσεις που να επηρεάζουν τους χρήστες.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια, δήλωσε ότι οι πρόσφατεςενημερώσεις λογισμικού για iPad, iPhones, iPod Touch, σταθερούς και φορητούς υπολογιστές Mac καθώς και για το set-top box της Apple TV μειώνουν τις επιπτώσεις από το Meltdown. Το Apple Watch, το οποίο λειτουργεί με παράγωγο του λειτουργικού συστήματος του iPhone, δεν επηρεάζεται, σύμφωνα με την εταιρεία.

Παρά την ανησυχία ότι οι διορθώσεις ενδέχεται να επιβραδύνουν τις συσκευές, η Apple δήλωσε ότι τα βήματα της για την αντιμετώπιση του προβλήματος Meltdown δεν έχουν επηρεάσει την απόδοση.

Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος περιήγησης ιστού Safari τις επόμενες ημέρες για να αντιμετωπίσει την άλλη μορφή του σφάλματος ασφαλείας, του Spectre.

Αυτά τα βήματα θα μπορούσαν να επιβραδύνουν την ταχύτητα του προγράμματος περιήγησης κατά λιγότερο από 2,5%, δήλωσε η Apple, στην ιστοσελίδα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα