26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Και η βλακεία έχει τα όριά της: Κροκόδειλοι κατασπάραξαν πάστορα που προσπάθησε να περπατήσει στο νερό σαν τον… Ιησού!

από fimotro

Ένας πάστορας που προσπάθησε να αναπαραστήσει την βιβλική αναφορά, περπατώντας πάνω στο νερό σαν τον Ιησού Χριστό, καταβροχθίστηκε από τους κροκόδειλους, αναφέρει η Nigerian Daily Post.

Ο πάστορας της εκκλησίας Saint of the Last Days, που ονομαζόταν Jonathan Mthethwa, προσπάθησε να διασχίζει τον ποταμό γνωστό ως «ποταμός των κροκοδείλων».

Σύμφωνα με το The Herald Zimbabwe, ο κληρικός από τη Ζιμπάμπουε πνίγηκε στον ποταμό, την ώρα που τα υπόλοιπα μέλη της εκκλησίας του τον είδαν να κατασπαράζεται από 3 κροκόδειλους.

Ο διάκονος Nkosi, μέλος της εκκλησίας, είπε στην εφημερίδα: «Ο πάστορας προσπαθούσε να μας διδάξει θέματα πίστης, την περασμένη Κυριακή. Υποσχέθηκε να μας δείξει την πίστη του αλλά δυστυχώς τελικά πνίγηκε και φαγώθηκε από τρεις κροκόδειλους μπροστά στα μάτια μας».

«Εξακολουθούμε να μην καταλαβαίνουμε πώς συνέβη αυτό, καθώς νήστευε και προσευχόταν ολόκληρη την εβδομάδα»

Ο πάστορας Mthethwa λέγεται ότι περπάτησε στο νερό και όταν είχε διασχίσει ήδη 30 μέτρα μέσα στο ποτάμι, προσπάθησε να περπατήσει πάνω από το νερό, αλλά τρεις κροκόδειλοι εμφανίστηκαν από πουθενά και έπεσαν κατά πάνω του.

Ο διάκονος Nkosi πρόσθεσε: «Τον τελείωσαν μέσα σε λίγα λεπτά».

«Το μόνο που έμεινε ήταν τα σανδάλια του και κάποια ρούχα του που επέπλεαν στο νερό».

Oι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο 30 λεπτά μετά, αλλά κατά την άφιξή τους δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσαν να κάνουν, καθώς ο πάστορας ήταν ήδη νεκρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα