16 Απριλίου 2024 / 3:00 μμ
16 Απριλίου 2024 / 3:00 μμ

Σπανούλης: «Θα γίνει πολύ μεγάλος αγώνας»!

από fimotro

Οι τρεις νίκες του Ολυμπιακού στα προηγούμενα Final Four απέναντι στην ΤΣΣΚΑ δεν παίζουν κανέναν ρόλο για το τι θα γίνει στον ημιτελικό της Παρασκευής, όπως δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» προβλέπει έναν μεγάλο αγώνα και ξεκαθαρίζει πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Βασίλη, θα αισθάνεσαι την ίδια ανυπομονησία σαν να είναι το πρώτο σου Final Four;
«Ισχύει όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε στο παρελθόν. Σκεφτόμαστε μόνο το τώρα. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει και είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για έναν τόσο δύσκολο αγώνα».

-Απουσιάσατε μόνο μία χρονιά από τη γιορτή του μπάσκετ; Τι είχε ο Ολυμπιακός φέτος εν συγκρίσει με πέρυσι;
«Είχαμε σταθερότητα, παίξαμε καλό μπάσκετ όλη τη χρονιά, αυτό που δεν είχαμε είναι υγεία! Δυστυχώς μας λείπουν τα δύο παιδιά που δεν είναι μαζί μας (σ.σ. Χάκετ, Λοτζέσκι). Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, με ομαδική προσπάθεια, να καλύψουμε και τις δικές τους απουσίες, κάτι που είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι είχαμε και γενναιότητα και καρδιά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στα play offs και αντιστρέψαμε τη σειρά».

-Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σας σέβεται χωρίς αμφιβολία. Τι έχει αλλάξει στη ρωσική ομάδα εν συγκρίσει με τα τρία φορ που τη νικήσατε;
«Εγώ δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Ξέρω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όπως μας σέβονται, τους σεβόμαστε κι εμείς. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ μεγάλος αγώνας και να κάνουμε εμείς αυτά που πρέπει για να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

-Ο κόσμος σε έχει δει να πετυχαίνεις πολύ μεγάλα σουτ σε ημιτελικούς και σε τελικούς. Θα το ξανακάνεις και στην Πόλη αν χρειαστεί;
«Δεν ξέρω τι θα χρειαστεί, το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι για κάθε δύσκολη κατάσταση που θα μας παρουσιαστεί και να πάρουμε σωστές αποφάσεις όταν πρέπει».

-Λίγο πριν επιβιβαστείς στο αεροπλάνο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του Ολυμπιακού;
«Τον ευχαριστούμε που είναι κοντά μας για άλλη μια φορά, σε ένα μεγάλο γεγονός. Να μας στηρίξουν με τη φωνή τους, με την παρουσία τους όπως κάνουν πάντα γιατί αντλούμε τεράστια δύναμη από αυτούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα