27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Η Στόρμι Ντάνιελς αποκαλύπτει: Έκανα σεξ με τον Τραμπ και απείλησαν να με σκοτώσουν (βίντεο)

από fimotro

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς διαβεβαίωσε την Κυριακή, ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ δημόσια.

Η πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινιών μιλώντας την Κυριακή στη δημοφιλή εκπομπή «60 Minutes» του CBS είπε ότι το 2011 την προσέγγισε ένας άνδρας σε πάρκινγκ στο Λας Βέγκας. Ο άγνωστος σε αυτήν άνδρας τής είπε «Ασε ήσυχο τον Τραμπ, ξέχνα την υπόθεση». Μετά κοίταξε την κόρη της που ήταν μαζί της και είπε: «Είναι όμορφο κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν πάθαινε κάτι η μαμά της». Μετά ο άνδρας έφυγε.

Αυτή η απειλητική προσέγγιση έγινε λίγο μετά την απόφασή της να μιλήσει σε περιοδικό για την σύντομη σχέση που είχε με τον Τραμπ το 2006. Λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, η Ντάνιελς υπέγραψε συμφωνία εχεμύθιας για τη σχέση τους. Μια συμφωνία που με αυτή τη συνέντευξη στο CBS προφανώς καταπατά.

Υποστήριξε ακόμη η ηθοποιός ότι δεν ένιωσε καμία έλξη για τον Τραμπ, περιγράφοντας τη σχέση τους ως μια δωσοληψία: εκείνος θα απολάμβανε σεξ, εκείνη θα κέρδιζε μια θέση στην τηλεόραση και μια ευκαιρία για τη σόουμπιζ.

Η 39χρονη, που άρχισε την καριέρα της ως στριπτιζέζ, διαβεβαίωσε ακόμα ότι δεν είχε άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις με τον δισεκατομμυριούχο μετά τη συνάντησή τους στη λίμνη Τάχο.

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά δημόσια όσον αφορά το θέμα, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά η εφημερίδα The Wall Street Journal τον Ιανουάριο.

Η οικονομική εφημερίδα είχε αναφερθεί τότε στην εξωσυζυγική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τη Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού, κι είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους πιστότερους δικηγόρους του αμερικανού προέδρου, ο Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να αγοράσει τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα