27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Εφεση από τον εξαφανισμένο Σώρρα

από fimotro

Αφαντος παραμένει ο «εθνοσωτήρας» Αρτέμης Σώρρας, με τις αρχές να εστιάζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του στην Πάτρα και τις όμορες περιοχές. Χθες, πάντως, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κατέθεσε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης οκταετούς ποινής κάθειρξης που επιβλήθηκε στον ίδιο αλλά και τη σύζυγό του, ενώ υπαινίχθηκε πως ο Αρτέμης Σώρρας δέχεται απειλές και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν εμφανίζεται στις αστυνομικές αρχές.
Από την πλευρά τους, οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι ο φυγόδικος έχει βρει κρησφύγετο στο σπίτι κάποιου εύπιστου οπαδού ή συνεργάτη του στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας. Όπως προκύπτει από τις έρευνες, τα ίχνη του στην περιοχή της Αττικής χάθηκαν τις τελευταίες 15 ημέρες πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, το πρωί της περασμένης Παρασκευής όταν και εκδικάστηκε η υπόθεση, βρισκόταν η σύζυγός του η οποία όταν κατάλαβε ότι η δίκη δεν θα έπαιρνε αναβολή έφυγε, ενδεχομένως, σύμφωνα με τους αξιωματικούς, για να ενημερώσει τον σύζυγό της, προκειμένου άμεσα να κινηθούν προς το κρησφύγετο ή να τον βρει εκεί.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί επιδιώκουν την ανίχνευση έστω ενός τηλεφωνήματος, sms ή email του αναζητούμενου με συγγενικά ή οικεία πρόσωπα που θα μπορούσε να προδώσει την τοποθεσία διαμονής του. Εμπόδια, ωστόσο, συναντά η έρευνα για τον εντοπισμό των ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων του διαδικτυακού μανιφέστου του, καθώς η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ούτε έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ απαιτείται διάταξη του εισαγγελέα για την άρση του απορρήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα