26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

“Χούλιγκαν” αποκαλεί ο Άδωνις τον Καμμένο για το κωλ…δάχτυλο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού

από fimotro

Επίθεση στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την ένταση μεταξύ του Π. Καμμένου και οπαδών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του τελικού του γυναικείου πόλο, ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, στο κολυμβητήριο του Λαιμού. «Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος. Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της Κυβέρνησης» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Τι ισχυρίζεται ο Π. Καμμένος

Νωρίτερα ο Π. Καμμένος προσπάθησε να δικαιολογήσει τις χειρονομίες του. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε, ως όφειλε, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και μέλος της συγκυβέρνησης ζητώντας τη δική του θέση για τα όσα συνέβησαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να τοποθετηθεί στον «αέρα» για το περιστατικό και αρκέστηκε να πει πως «… έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία (σ.σ. που είναι προπονήτρια της Βουλιαγμένης) και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα