25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Αύριο θα κατατεθεί τελικά στη Βουλή το νομοσχέδιο με μέτρα και αντίμετρα

από fimotro

To μεσημέρι του Σαββάτου 13 Μαΐου θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την επικύρωση της συμφωνίας, σύμφωνα με ενημέρωση, την οποία είχαν σήμερα τα κόμματα.

Ο προγραμματισμός της συζήτησης και επεξεργασίας του σχεδίου νόμου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», έχει, ήδη, ανακοινωθεί στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Ζαχαριάδης στον realfm: Φέρνουμε αντίμετρο που ήταν και πρόταση Μητσοτάκη. Να δούμε θα τα ψηφίσει;

Σύμφωνα με αυτόν το νομοσχέδιο συζητείται στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές Επιτροπές Δευτέρα και Τρίτη, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη συζητείται στην Ολομέλεια.

Οι τέσσερις κοινοβουλευτικές Επιτροπές Οικονομικών, Παραγωγής και Εμπορίου, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση το μεσημέρι της Δευτέρας, 15 Μαΐου, για την έναρξη της συζήτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα