26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Επέστρεψε νωρίτερα ο Κουφοντίνας στις φυλακές

από fimotro

Περίπου στις 10 και μισή, δηλαδή μιάμιση ώρα, πριν λήγει η 48ωρη άδεια του, ο Δημήτρης Κουφοντίνας επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο καταδικασμένος τρομοκράτης ξεκίνησε από το σπίτι του στο Βαρνάβα λίγο πριν τις 9.00 το πρωί του Σαββάτου.

Ο τρομοκράτης όφειλε να επιστρέψει πριν τις 12 το μεσημέρι σήμερα στην είσοδο των φυλακών του Κορυδαλλού, ενώ με βάση τους όρους της άδειάς του παρουσιάζονταν δύο φορές την ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη 17Ν μετέβη στο σπίτι του στο Βαρνάβα και πέρασε εκεί μαζί με τους οικείους του το διήμερο.

Εντύπωση προκάλεσε ο γιος του Έκτορας που κάποια στιγμή πλησίασε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του και του προσέφερε γλυκά.

Η προσωρινή αποφυλάκιση του «Λουκά» της 17Ν ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εντός Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό σε χώρες που είδαν αξιωματούχους τους να πέφτουν νεκροί από τη δράση της οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα