27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

ΕΛ.ΑΣ: Αυτό είναι το προφίλ των δύο εκτελεστών του Ζαφειρόπουλου

από fimotro

Την πλήρη περιγραφή των εκτελεστών του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχουν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος δράστης είναι ηλικίας 30-40 ετών, ύψους 1,80 μ. περίπου, αδύνατος, μελαχρινός, αξύριστος (δύο ημερών), με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος πιθανόν φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και λεπτό μπουφάν, χρώματος λευκού.

Ο δεύτερος δράστης είναι ηλικίας 27-40 ετών, ύψους 1,65-1,70 μ. περίπου, αδύνατος, με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ξυρισμένος με κοντά σκούρα μαλλιά, ο οποίος φορούσε κοντομάνικη μπλούζα, χρώματος πιθανόν μπεζ.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, όπως αναφέρει το iefimerida.gr έχουν ζητήσει τη συνδρομή των συναδέλφων τους από άλλες υπηρεσίες σε περίπτωση εντοπισμού ατόμων που συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά των εκτελεστών.

Αποκάλυψη για τους εκτελεστές του Ζαφειρόπουλου: Συζήτησαν 20 λεπτά μαζί του πριν τον πυροβολήσουν!

Την ίδια στιγμή, νέα τροπή στην εν ψυχρώ εκτέλεση του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δίνει στοιχείο από την κατάθεση του συνεργάτη του θύματος. Οι δράστες χτύπησαν την πόρτα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στη συνέχεια ζήτησαν από τον συνεργάτη του θύματος να τους αφήσουν μόνους με τον δικηγόρο και λίγη ώρα αργότερα ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 ο αστυνομικός ρεπόρτερ Μαρίνος Αλειφέρης, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το θύμα πυροβολήθηκε από απόσταση 1 – 1, 5 μέτρου, όσο το μήκος ενός τραπεζιού, στην δεξιά θωρακική χώρα.

Η βολίδα ήταν μικρού διαμετρήματος, 0,8 χιλιοστών και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, όπως όλα δείχνουν, ήταν περίστροφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα