26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Ελεύθεροι οι «4» κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Combat 18 Hellas

από fimotro

Ελεύθεροι έφυγαν από τα δικαστήρια της Ευελπίδων οι τέσσερις κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της Combat 18 Hellas και διώκονται για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Οι κατηγορούμενοι έδωσαν εξηγήσεις ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας για αδικήματα που αφορούν σε παραβάσεις του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών και κατά την έξοδο τους από το ανακριτικό γραφείο φυγαδεύτηκαν από αστυνομικούς καθώς αποδοκιμάστηκαν από αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν στα δικαστήρια για άλλη υπόθεση.

Οι «4» μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος  οι οποίοι δεν  κατηγορούνται για συμμετοχή στην ακροδεξιά οργάνωση, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας τους απαντώντας σε ερωτήσεις για την δράση της  αρνήθηκαν πως έχουν οποιαδήποτε σχέση με αυτή.

Αύριο απολογούνται οι επτά κατηγορούμενοι που φέρονται ως μέλη της Οργάνωσης και είναι αντιμέτωποι με κακουργηματικές πράξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα