26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Harvard στο ΕΒΕΑ

από fimotro

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard “PON Global Negotiation for Executives” που αφορά τις τεχνικές διαπραγμάτευσης πραγματοποιείται από σήμερα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή χώρα και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.
Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ) του ΕΒΕΑ, ο πρόεδρος του οποίου Κωνσταντίνος Μίχαλος κήρυξε την έναρξη των εργασιών κάνοντας λόγο για κορυφαίο ανά τον κόσμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα δώσει στους συμμετέχοντες τη μοναδική ευκαιρία να αντλήσουν πολύτιμες γνώσεις επί των διαπραγματεύσεων και να αποκτήσουν εξαιρετικές δεξιότητες στον τομέα αυτό. Ο κ. Μίχαλος επανέλαβε εξάλλου το αίτημα της Επιμελητηριακής Κοινότητας, για αξιοποίηση της Διαμεσολάβησης στο πλαίσιο της διαχείρισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των επιχειρήσεων.
«Τα Επιμελητήρια, τόνισε, διαθέτουν άμεση γνώση της αγοράς, έχουν τη στελέχωση, την εμπειρία και τις απαραίτητες δομές, ώστε να εποπτεύσουν αξιόπιστα μια τέτοια διαδικασία. Ταυτοχρόνως, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, τα Επιμελητήρια μπορούν να αναλάβουν ρόλο ανεξάρτητων συμβούλων, για τις επιχειρήσεις των οποίων τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια θα αξιολογηθούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα