27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Εικόνες της «έρημης» Αθήνας για τον Ομπάμα

από fimotro

23Σε ισχύ βρίσκονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα με περιπολίες χιλιάδων Ελλήνων αστυνομικών αλλά και Αμερικανών πρακτόρων, ενώ οι Αθηναίοι αναμένεται να ζήσουν μία Οδύσσεια καθώς η πρόσβαση σε πολλά σημεία της πόλης αναμένεται να είναι απλώς… αδύνατη.
Δεν πετά ούτε μύγα: Εικόνες της «έρημης» Αθήνας για τον Ομπάμα [photos]
Στα σημεία που θα κινηθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος θα αποκλείεται η περιοχή, τουλάχιστον πριν από μισή ώρα και θα υπάρχουν παντού ελεύθεροι σκοπευτές, σε ταράτσες και άλλα επίκαιρα σημεία, ενώ σε επιφυλακή θα βρίσκεται, για παν ενδεχόμενο, ένα κινητό νοσοκομείο με 150 ατόμων.
Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο, θα γίνονται σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει ο Αμερικανός Πρόεδρος, σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα