27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Εικόνες – σοκ από το πολύνεκρο τροχαίο στην Ιεράπετρα στην Κρήτη

από fimotro

Τρεις νεκροί και ένας βαριά τραυματίας, είναι ο απολογισμός νέου θανατηφόρου δυστυχήματος στην Κρήτη, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Ψαρής Φοράδας στο δρόμο προς την Ιεράπετρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε σε σταθερό σημείο, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του οδηγού και του ατόμου που καθόταν πίσω από τον οδηγό.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών που καθόταν στη δεξιά πλευρά του οχήματος απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος, καθώς και ο τέταρτος άνδρας, ωστόσο, κατά τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και 20 λεπτά πριν φτάσει στον προορισμό του, κατέληξε, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Πρόκειται για νεαρούς άντρες από 19 έως 30 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες διέμεναν στην περιοχή και κάποιοι εξ αυτών είχαν οικογένειες με μικρά παιδιά.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια της νέας τραγωδίας, κάτω από ποιες συνθήκες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον τοίχο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πιθανότατα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα