27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Δυναμικό “παρών” έδωσε η Μήλος με τη συμμετοχή της στην 2η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού

από fimotro

Στο περίπτερό της Μήλου που κέρδισε τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον επιχειρηματιών, εκθετών, Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, παρουσιάστηκε η ιστορία, ο πολιτισμός και οι ομορφιές του νησιού, στοιχεία που συνθέτουν το πλούσιο εναλλακτικό τουριστικό προϊόν του τόπου.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης
με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ, πραγματοποίησε ομιλίες τόσο στο Συνέδριο «Τουρισμός 365, η συμβολή των Δήμων» όσο και στην Ημερίδα “12Μήνες Τουρισμός στην Ελλάδα: Δυνατότητες και Προοπτικές” με ξεχωριστή αναφορά στη Μήλο!
Στο περιθώριο της έκθεσης πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γιώργο Τζιάλλα, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Καρίμαλη Χαράλαμπο, τις Πρέσβειρες της Δημοκρατίας της Σλοβακίας και της Ουκρανίας κκ. Iveta Hricova και Νatalia Kosenk και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του τουρισμού και του Επιχειρηματικού κόσμου.

Ο Δήμαρχος Μήλου στη 2η Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού NOSTOS EXPO 2017 ευχαρίστησε τους διοργανωτές της έκθεσης και όλους τους φίλους της Μήλου που υποστήριξαν και υποστηρίζουν τον αγώνα της δημοτικής αρχής και των κατοίκων του νησιού, στην προσπάθεια Επαναπατρισμού του Αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα