26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Διώξτε επιτέλους τον Σφαιρόπουλο – Δεν κάνει ο άνθρωπος για προπονητής!

από fimotro

Μόνο ο Σφαιρόπουλος μπορεί να χάνει τέτοια παιχνίδια επιμένοντας στον 36χρονο Σπανούλη που καταστρέφει την ομάδα, κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και διασύρει τον Ολυμπιακό σε παιχνίδια που… έπρεπε να τα κερδίζει με 15 πόντους διαφορά. Σεβασμός στην ιστορία του Σπανούλη, κανένας σεβασμός στον Σφαιρόπουλο που επειδή δεν έχει συστήματα να βγάλει ελεύθερους παίκτες για σουτ, περιμένει όλα να γίνουν από τον αρχηγό της ομάδας, που πλέον δεν μπορεί και φαίνεται αυτό. Για τους Αμερικανούς που επέλεξε ας μην το συζητήσουμε τώρα. Πληρώνει ο Ολυμπιακός εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για Μακλιν, Ρόμπερτς και Τόμπσον που δεν μπορούν να του δώσουν ούτε 20 πόντους όλοι μαζί! Καθαρή ήττα και πάλι μετά την ΑΕΚ, του ερυθρόλευκου προπονητή σε ένα ακόμα παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που έπρεπε να το καθαρίσει με 15 πόντους διαφορά, για πλάκα! Η απουσία του Μιλουτίνοφ δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί τα σέντερ της Μπάμπεργκ είναι πραγματικά για τα σίδερα. Το συμπέρασμα; Με τις επιλογές του Σφαιρόπουλου σε ξένους, πλην του Στρέλνιεκς που ξέρει μπάσκετ και φαίνεται αυτό και με την επιμονή του στον Σπανούλη, ο Ολυμπιακός πάλι δεν πρόκειται να πάρει κανένα τίτλο και φέτος. Ο Ολυμπιακός που ήταν συνεχώς μπροστά σε όλο το παιχνίδι με 10-12 πόντους έχασε τελικά το ματσάκι με 67-65 με εγκληματικά λάθη του Σπανούλη του Μακλιν και φυσικά του Σφαιρόπουλου. Και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όχι όμως με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα από…. ξυλοκόπους.

Σ.Σ. Fimotro: Ο προπονητής της Μπάμπεργκ; Πήρε το… σκαλπ του Σφαιρόπουλου που ΚΑΙ φέτος ο άνθρωπος απέδειξε ότι όχι απλά δεν ξέρει να κοουτσάρει, αλλά επιβεβαίωσε ότι με την προπονητική έχει τόσο σχέση, όση σχέση έχουμε εμείς με τη… ΝΑΣΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα