Δικαιώθηκε και συνεχίζει στο Θριάσιο ως ειδ/νος Καρδιολόγος ο Αρμόδιος Δρίκος (έγγραφα)

από fimotro

Δικαιώθηκε σε όλα ο γιατρός Αρμόδιος Δρίκος και πλέον συνεχίζει δικαιωμένος, ως ειδ/νος Καρδιολόγος στην καρδιολογική κλινική του Θριασίου Νοσοκομείου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Το Fimotro δημοσιεύει την απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ξάνθου και την σύμβαση εργασίας του Διοικητού του Θριασίου Νοσοκομείου κ. Παλαιορούτη.
Ο Αρμόδιος Δρίκος είναι ένας φέρελπις νέος καρδιολόγος, γέννημα θρέμα της περιοχής της Δυτικής Αττικής , με πλούσια επιστημονική και κοινωνική δράση από μικρό παιδί.
Ο Δρίκος Αρμόδιος, φοίτησε κατά σειρά στο

1ο Γυμνάσιο και 1ο Δημόσιο Λύκειο Ελευσίνας, κερδίζοντας 12 αριστεία προόδου και επαίνους και έχοντας την τιμή να είναι σημαιοφόρος σε όλες τις εθνικές επετείους εκπροσωπώντας τα μαθητικά του ιδρύματα. Μέσα από το σύστημα Πανελλήνιων Εξετάσεων, δίνοντας εννέα (9) πανελλαδικά μαθήματα, ήρθε πρώτος σε ολόκληρο το νομό και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών από τους πρώτους Πανελλαδικά. Στην Ιατρική Σχολή Αθηνών έλαβε 5 υποτροφίες (ΕΛΠΕ, Eurobank, Tsonis Award, Κληροδότημα Στρατουδάκης, Δήμος Ελευσίνας) και την ολοκλήρωσε με Λίαν Καλώς, έχοντας την τιμή να εκλεγεί για τέσσερα έτη Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας και Πρόεδρος του Διεθνούς Φορουμ Νέων Ιατρών. Υπηρέτησε ως Ιατρός με 14μηνη θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Είναι κάτοχος Master, M.Sc. της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με τίτλο «Θρόμβωση – Αιμορραγία- Ιατρική των Μεταγγίσεων» από το 2014.
Είναι c. Ph.D. – Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με θέμα « Ανατομικές Παραλλαγές του πρόσθιου κατιόντα κλάδου των στεφανιαίων αγγείων της Καρδιάς» από το 2011.
Εχει διατελέσει ελεγκτής ιατρός του ΤΕΒΕ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ και ελεγκτής του Θριασίου Νοσοκομείου απο το 2010 έως το 2014, διατηρώντας και το προσωπικό – ιδιωτικό του ιατρείο.
Από το 2014 εως το 2017 υπηρέτησε ως ειδικευόμενος στο Πανεπιστημιακό ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο και στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Επίσης, στα πλαίσια του διδακτικού του έργου, είναι καθηγητής στα μαθήματα ιατρικών ειδικοτήτων ( Ανατομία, φυσιολογία, Πρώτες Βοήθειες κα.) στα δημόσια ΙΕΚ Ελευσίνας και Μεγάρων καθώς και στις σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ Ελευσίνας.

Παράλληλα με το πλούσιο ιατρικό και επιστημονικό του έργο έχει και πλούσια δράση και κοινωνική προσφορά στην ευρύτερη περιοχή μας. Είναι κοινό γνωστό και κοινό ‘μυστικό΄ότι ως ιδιώτης εδώ και χρόνια δεν παίρνει χρήματα στους ασθενείς συνδράμοντας και τη φαρμακευτική τους περίθαλψη. Στάθηκε άλλωστε από την πρώτη στιγμή πλάι στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας με δωρεάν ιατρικές και όχι μόνο παροχές και υποστηρίζει ιατρικά τα αθλητικά σωματεία της περιοχής αφιλοκερδώς.

Σήμερα ηγείται του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας για Τρίτη συνεχόμενη θητεία, Το Ε.ΣΥ.Ν. είναι ανεξάρτητη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική ομοσπονδία οργανώσεων νέων.
Σήμερα συγκροτείται από πενήντα εννέα οργανώσεις νέων (έξι νεολαίες πολιτικών κομμάτων και μεγάλο αριθμό μη κυβερνητικών οργανώσεων νέων), δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος της οργανωμένης ελληνικής νεολαίας. Στόχος του είναι η ενίσχυση του ρόλου και ο συντονισμός των δράσεων των οργανώσεων μελών του. Το Ε.ΣΥ.Ν. σύμφωνα με τον αριθμό των μελών των οργανώσεων του, αντιπροσωπεύει πάνω από τριακόσιες πενήντα χιλιάδες οργανωμένους έλληνες νέους και νέες.
To Ε.ΣΥ.Ν. αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο της ελληνικής Νεολαίας στο εξωτερικό και το συνομιλητή της κυβέρνησης στο εσωτερικό επίπεδο. Είναι η επίσημη εθνική δομή νεολαίας της χώρας μας. Εκπροσωπεί την ελληνική νεολαία στο εσωτερικό συμμετέχοντας (θεσμικά) στη Διυπουργική Επιτροπή για τη Νεολαία, στην Επιτροπή Διοργάνωσης της Βουλής των Εφήβων, στην Εθνική Επιτροπή Εθελοντισμού κ.ά., ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει σε δεκάδες δίκτυα και συσπειρώσεις της Ελληνικής Κοινωνίας των Πολιτών. Στο εξωτερικό εκπροσωπεί την Ελληνική Νεολαία συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας, στο Μεσογειακό Φόρουμ Νεολαίας, στο Διεθνές Συμβούλιο Γαλλόφωνης Νεολαίας, στη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε., στο Συμβούλιο Νεολαίας της UNESCO.

Το πλούσιο βιογραφικό του για το νεαρό της ηλικίας του τόσο ιατρικά, επιστημονικά, συνδικαλιστικά αλλά κυρίως κοινωνικά έχει φουντώσει τις φήμες πέρι προτάσεων για ενασχόληση του με την πολιτική σε κεντρικό επίπεδο, φήμες που ενδεχομένως και εν αγνοία του, έχουν επιφέρει πολιτικούς εχθρούς και πολιτικές λυκοφίλιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα