27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Δεν παίρνει πίσω τα όσα καταλόγισε στον πρωθυπουργό ο Χρυσόγονος

από fimotro

Δεν μετανιώνω για την δήλωσή μου πως ο πρωθυπουργός συμβουλεύεται τους Καρανίκα – Νοτοπούλου για τα ευρωπαϊκά θέματα, τόνισε το πρωί της Κυριακής ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, που πάντως δήλωσε έκπληκτος που προκάλεσε τέτοιο ζήτημα η παράθεση γεγονότων, όπως είπε, που έκανε.

Δεν έχω αγωνία για τον εαυτό μου, από το Πανεπιστήμιο ξεκίνησα και εκεί θα γυρίσω, είπε ο κύριος Χρυσόγονος και πρόσθεσε πως έχει «αγωνία για τον λαό, που δεν έχει χρήματα να ζεσταθεί, για τους νέους που φεύγουν… πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση που οδηγεί στην αποψίλωση της χώρας από τον γηγενή πληθυσμό της και στην χρεωκοπία, σε βάθος δεκαετιών».

Αδίκως δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος για την δήλωσή μου, εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν, ούτε ζήτησα τίποτα, ούτε εξέφρασα κάποιο παράπονο, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως «είναι γνωστό το πότε έγινε η τελευταία συνάντηση των ευρωβουλευτών και το ότι ο κύριος Καρανίκας είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού».

Σχολιάζοντας το άρθρο του Θανάση Κρατερού στην εφημερίδα Αυγή, όπου ουσιαστικά ζητείται η παραίτησή του, σχολίασε: «Σεβαστή η άποψη του κυρίου Κρατερού και κάθε άλλου δημοσιογράφου, εγώ δεν έχω την αξίωση να υπαγορεύσω σε κανέναν τι θα γράψει, αλλά και κανείς δεν έχει την αξίωση από εμένα να υπογράψω αυτά που λέει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα