26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Για εκβίαση αναζητείται υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ στο Ηράκλειο!

από fimotro

Όλα ξεκίνησαν όταν γνωστός δικηγόρος του Ηρακλείου μετέβη στην Ασφάλεια και κατήγγειλε ότι ο πολιτευτής τον προσέγγισε και με την πρόφαση ότι ο δικηγόρος … αναζητείται από το ΣΔΟΕ για εκκρεμότητες, του πρότεινε να μεσολαβήσει ο ίδιος στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για να κλείσει η υπόθεσή του … με την προϋπόθεση να δώσει στον υποψήφιο βουλευτή το ποσό των 2.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος αμέσως ενημέρωσε τους αξιωματικούς της Ασφάλειας κι εκείνοι προσημείωσαν το ποσό των 2000 ευρώ, στήνοντας ολόκληρη επιχείρηση!

Πράγματι, στενός συνεργάτης του πολιτευτή πήγε στο γραφείο του δικηγόρου και πήρε τα χρήματα.

Αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν ενώ ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση της εκβίασης, λέγοντας ότι τον είχε βάλει “για ένα μεροκάματο” ο υποψήφιος βουλευτής!

Τον αναζητεί τώρα η αστυνομία ενώ έγινε η σχετική διασταύρωση με το ΣΔΟΕ και φυσικά ουδέποτε το Σώμα ενεπλάκη σε τέτοια υπόθεση!

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα