27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο και περιγραφές για το ποιος πέταξε το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη

από fimotro

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να βρεθούν αυτοί που στραγγάλισαν και έπειτα πέταξαν νεκρό ένα βρέφος σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη. 

Η εκπομπή Tatiana Live δημοσίευσε ένα αποκλειστικό βίντεο, από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είναι εγκατεστημένο σε περίπτερο το οποίο βρίσκεται κοντά στον κάδο. Στο βίντεο φαίνεται ότι μέσα στα είκοσι λεπτά που προαναφέραμε, πέρασαν έξω από το περίπτερο, επτά οχήματα.

– Ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο στις 23:47

– Ένα λευκό, μόλις ένα λεπτό αργότερα, στις 23:48

– Δύο ακόμα σκουρόχρωμα αυτοκίνητα λίγα δευτερόλεπτα μετά

– Ένα μεγάλο ασημί αυτοκίνητο δύο λεπτά μετά τα μεσάνυχτα

– Ένα ακόμη σκούρο όχημα στις 00:04

– Ένα άσπρο, μικρό αυτοκίνητο αμέσως μετά.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή και δείχνει τα επτά οχήματα να περνούν από το σημείο, αλλά και τα όσα λέει ο άνθρωπος που άκουσε τον ρακοσυλλέκτη

Επίσης ο καταστηματάρχης, που έχει μαγαζί απέναντι από τον κάδο που βρέθηκε το βρέφος περιγράφει στην εκπομπή όλα όσα κατέγραψαν οι κάμερες που έχει στην επιχείρησή του. Ένας άνδρας, κρατώντας με το ένα χέρι μια πλαστική σακούλα, περπατά στο πεζοδρόμιο της οδού ανατολικής Ρωμυλίας.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο άνδρας φαίνεται και πάλι στο πλάνο, χωρίς να κρατά στο χέρι του την πλαστική σακούλα. Ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο που έχει σταθμεύσει πρόχειρα μερικά μέτρα πιο δίπλα, του «παίζει» τα φώτα. Ο άνδρας το πλησιάζει και επιβιβάζεται στο όχημα, το οποίο αμέσως «εξαφανίζεται» από το σημείο.
Η ίδια εκπομπή έδωσε και τη περιγραφή του συγκεκριμένου άνδρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν ψηλό άνδρα, περίπου 1.85, σχετικά εύσωμο, με κοντά, σκουρόχρωμα μαλλιά, με μία αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού. Επίσης έχει γένια στο πρόσωπο, αλλά όχι πολύ πυκνά και φορούσε ένα τζιν κι ένα μαύρο τζάκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα