26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Αυτοκτόνησε ο ΠΑΟ, μόλις μια νίκη θέλει για τον τίτλο ο Θρύλος!

από fimotro

Η φανέλα του πρωταθλητή μίλησε και πάλι με καλύτερο παίκτη τον… Τζέιμς του ΠΑΟ! Όπως περιγράφει ο Στέφανος Τριαντάφυλλος, το δια πυρός και σιδήρου ίσως να είναι μετριοπαθής χαρακτηρισμός για τη νίκη του Ολυμπιακού. Με τον Σπανούλη σε κακή κατάσταση, τον Πρίντεζη σε κακή ημέρα και τον Γκριν να αποχωρεί με διάστρεμμα, ο άστοχος Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κάνει το 2-1. Ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε. Δεν υπάρχει το παιχνίδι που έχασε μέσα στο ΣΕΦ ο ΠΑΟ. Κέρδιζε με 10 πόντους, λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα κι όμως έχασε πάλι από τον Ολυμπιακό! Με την  χειρότερη εμφάνιση σε ντέρμπι στα τελευταία 10 χρόνια μέσα στο ΣΕΦ κι όμως ο Ολυμπιακός πήρε το ματς στο τέλος και ενώ είχε μόλις 20% στα τρίποντα μέσα στο ΣΕΦ και πάει φουλ για ένα ακόμα πρωτάθλημα! Μια νίκη χωρίζει τον Ολυμπιακό από το πρωτάθλημα πήρε τη δεύτερη νίκη με τον Σπανούλη να είναι εκτός αγώνα και τον Γκρίν τραυματία! Ο Μιλουτίνοφ το πήρε μόνος του μαζί με τον Πασκουάλ που έκανε και πάλι εγκληματικά λάθη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Παπαπέτρου 8 (1), Μιλουτίνοφ 14, Πρίντεζης 10 (1 τρίπ., 7 ριμπ.), Μάντζαρης 3 (1), Σπανούλης 5 (1 τρίπ., 7 ασ.), Γκριν 6 (2), Μπιρτς 1, Γιανγκ 7, Ουότερς, Αγραβάνης 4, Παπανικολάου 6 (6 ριμπ., 4 ασ.).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 7 (1), Ρίβερς 8 (2), Φελντέιν 4, Μπουρούσης 2, Καλάθης 11 (1), Τζέιμς 16 (3), Φώτσης, Παππάς 4, Γκιστ 4, Γκάμπριελ 6 (2).
Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί το βράδυ (21:00) της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα