23 Απριλίου 2024 / 9:34 μμ
23 Απριλίου 2024 / 9:34 μμ

Θα ταυτοποιηθούν σύντομα οι τρομοκράτες λέει η Βρετανική αστυνομία

από fimotro

Ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της βρετανικής αστυνομίας Μαρκ Ρόουλι δήλωσε αργά σήμερα το απόγευμα ότι οι αρχές έχουν καταγράψει σημαντική πρόοδο στη διαδικασία της ταυτοποίησης των τριών δραστών της χθεσινής επίθεσης στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά στο ανατολικό Λονδίνο. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο, το φορτηγάκι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση είχε πρόσφατα ενοικιαστεί από έναν από τους δράστες.

Επίσης, ο Ρόουλι περιέγραψε ότι 8 ένοπλοι αστυνομικοί άδειασαν τα όπλα τους πυροβολώντας εναντίον των δραστών προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι τους είχαν εξουδετερώσει. Φαίνεται, επεσήμανε ο αξιωματικός, ότι επρόκειτο για βομβιστές αυτοκτονίας -κάτι το οποίο στη συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της βρετανικής αστυνομίας τόνισε ότι οι αρχές είναι ολοένα και πιο πεπεισμένες ότι η επίθεση διαπράχθηκε από τρία πρόσωπα, χρειάζεται ωστόσο να επιβεβαιωθεί εάν εμπλέκονται και άλλοι στον σχεδιασμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα