26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Έκρηξη στο Εφετείο – Τρομοκρατικό μήνυμα στη Δικαιοσύνη…

από fimotro

Δίπλα από την ΓΑΔΑ και τις αστυνομικές αρχές χτύπησαν οι τρομοκράτες. Κατάφεραν να φτάσουν στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών και να αφήσουν τσάντα – βόμβα η οποία εξερράγη στις 3.25 το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τα οποία διήλθαν χωρίς να γίνουν αντιληπτά την οδό Λουκάρεως σταμάτησαν μπροστά στη σκάλα του δικαστικού μεγάρου και αφού πέταξαν την τσάντα αποχώρησαν ανενόχλητα. Λίγο αργότερα,στις 2.50, άγνωστος τηλεφώνησε σε ΜΜΕ αναφέροντας ότι η βόμβα θα εκραγεί σε 40 λεπτά με αποτέλεσμα να υπάρξει ισχυρή κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και της Αντιτρομοκρατικής και να αποκλειστεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας στην άνοδο από το ύψος της Ιπποκράτους και στην κάθοδο από το ύψους της Πανόρμου καθώς και οι παρακείμενοι δρόμοι σε Γκύζη και Λυκαβηττό.\
Μέχρι τις 5.10 το πρωί οι αστυνομικοί με τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ερευνούσαν τους χώρους γύρω από το Εφετείο, το Ειρηνοδικείο, τον Άρειο και το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής καθώς εκφράζονταν ανησυχίες για την ύπαρξη και έτερου μηχανισμού.
Η έκρηξη ήταν ισχυρή ωστόσο οι υλικές ζημιές ήταν περιορισμένες. Σε κάθε περίπτωση προκαλεί τεράστια ερωτήματα η ολιγωρία των αρχών αφού η φωταγωγημένη για λόγους ασφαλείας οδός Λουκάρεως φρουρείται επί 24ωρου βάσεως από πολλούς αστυνομικούς , ιδίως αυτή την περίοδο όπου συχνά – πυκνά υπάρχουν επεισόδια στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα