26 Απριλίου 2024
26 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στη Σητεία – Νεκρός γνωστός καρδιολόγος!

από fimotro

Αντιμέτωπες με ένα άγριο έγκλημα, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στο Λασίθι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή Πιλαλήματα της Σητείας, βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, γνωστός γιατρός της περιοχής.

Πρόκειται για τον 62χρονο καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη, παντρεμένο και πατέρα ενός μικρού αγοριού, ο οποίος διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Σητείας.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και το αυτοκίνητό του. Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή ενώ επί τόπου βρίσκεται και ιατροδικαστής για την αυτοψία.
Πιθανότατα, και όπως προκύπτει από τις πρώτες ενδείξεις οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον γιατρό, τον οποίο “γάζωσαν” στην κυριολεξία με τις σφαίρες τους.

Πιθανότατα, και όπως προκύπτει από τις πρώτες ενδείξεις οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον γιατρό, τον οποίο “γάζωσαν” στην κυριολεξία με τις σφαίρες τους. Ο 62χρονος εκτιμάται πως βλήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από κυνηγετική καραμπίνα.

Πηγή: Cretapost.gr
Φωτογραφία: fonien.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα