20 Απριλίου 2024 / 3:01 μμ
20 Απριλίου 2024 / 3:01 μμ

Θλίψη για τον μεγιστάνα των Accessorize – Ο γιος του καρφώθηκε σε δέντρο με Πόρσε!

από fimotro

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο 32χρονος George Simon. Καρφώθηκε σε δέντρο με την Πόρσε ο γιος του μεγιστάνα της αυτοκρατορίας Monsoon και Accesorize.

Βυθισμένος στη θλίψη ο Peter Simon, ιδρυτής μιας από τις πλουσιότερες αυτοκρατορίες μόδας της Βρετανίας. Ο γιος του πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν η Πόρσε 911 Turbo που οδηγούσε καρφώθηκε σε δέντρο στο West Sussex το Σάββατο.

O Peter Simon είχε ξεκινήσει να πουλά παλτό στο Portobello Road πριν γίνει ο πιο επιτυχημένος μεγιστάνας μόδας στη Βρετανία. Η αξία της αυτοκρατορίας του εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια λίρες. Ο γιος του ήταν επιχειρηματίας και πετυχημένος κατασκευαστής ακινήτων.

Ο Peter Simon και η επί 20 χρόνια σύζυγός του Kate απέκτησαν 4 παιδιά (George, Zara, Jessica, Camilla). To ζευγάρι χώρισε το 2000 και η Kate πήρε με το διαζύγιο 25 εκατομμύρια λίρες. Αν και κρατούσε πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, η Kate έγινε πρωτοσέλιδο για τη σχέση της με τον James Hewitt, πρώην εραστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η κόρη του Peter Simon, Zara, είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από μπαλκόνι νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Ίμπιζα το 2012.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα