Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Yπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, γνωμοδότησε ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, μετά το αίτημα του ίδιου, ο οποίος ζήτησε την άρση της ασυλίας και μάλιστα με άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών στην Ολομέλεια.
«Ζητώ την άρση της ασυλίας μου γιατί δεν ανέχομαι μύγα στο σπαθί μου και θα συντρίψω το ρασπουτινικό παραδικαστικό κύκλωμα με τα μέσα που διαθέτει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην Επιτροπή, αποποιούμενος τη χρήση οποιασδήποτε προστατευτικής διάταξης, κατηγορώντας μερίδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι αφήνουν χυδαία υπονοούμενα και επισημαίνοντας ότι: «έχω άλλωστε μηνύσει τους επίορκους εισαγγελείς και τον ηθικό αυτουργό, το γνωστό  μέλος της προηγούμενης κυβέρνησης».

Σημειώνεται, ότι η Επιτροπή καλούνταν να γνωμοδοτήσει επί του αιτήματος της εισαγγελικής αρχής περί άρσης ασυλίας του κ. Λοβέρδου για την άσκηση δίωξης για το ενδεχόμενο αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας στην υπόθεση Novartis, καθώς το ενδεχόμενο αδίκημα περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος έχει ήδη τεθεί στο αρχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα