Υπέρ της υποψηφιότητας Καραγιάννη τοπικοί παράγοντες από την Σάμο

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Στηρίzουμε μια αληθινά Σαμιακή υποψηφιότητα

Υπέρ την υποψηφιότητας της Ιωάννας Καραγιάννη τάσονται όλο και περισσότεροι τοπικοί παράγοντες αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο της έναν άνθρωπό που μπορείνα προσφέρει στον τόπο καθώς είναι γέννημα θρέμα της Σάμου και γνωρίζει τα προβλήματα εκ των έσω.

Πλήρη στήριξη στην υποψήφια βουλευτή Νομού Σάμου με τη Νέα Δημοκρατία, Ιωάννα Καραγιάννη, έδωσε και ο γιατρός Μάνος Λογοθέτης, με ανάρτησή του στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: ” Χαίρομαι που βρίσκεται υποψήφια καθώς μας δίνει μια πραγματική ευκαιρία να στηρίξουμε μια αληθινά Σαμιακή υποψηφιότητα”.

Είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ της υποψήφιας βουλευτή Νομού Σάμου με τη Νέα Δημοκρατία, Ιωάννας Καραγιάννη και του Μάνου Λογοθέτη στο γραφείο του.

Μέτα από μια εποικοδομητική συζήτηση κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως η πολιτική αλλαγή που επιδιώκει η ΝΔ, θα επέλθει μόνο μέσω της ανανέωσης των προσώπων.

Η κ. Ιωάννα Καραγιάννη μετά την συνάντηση δήλωσε:

“Ο Μάνος ένας νέος επιστήμονας που με τους αγώνες του έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία και καθημερινά βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας. Είναι χαρά και τιμή μου λοιπον που σε αυτή την προσπάθειά μου είναι συμπαραστάτης μου και βρίσκεται δίπλα μου για να δώσουμε μαζί τις μάχες για την ευημερία του τόπου μας.

Οι νέοι άνθρωποι με πρόγραμμα, όραμα, διαλλακτικότητα, μακριά απο ίντριγκες άλλων εποχών και με συνέπεια λόγων μπορούμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια πιο φωτεινή εποχή για τον νομό μας”. 

Μάνος Λογοθέτης με ανάρτηση του στο Facebook τονίζει μεταξύ άλλων, ότι η υποψηφιοτητα της κ. Καραγιάννη ,εισάγει τη Σάμο σε μια νέα εποχή.

Αναλυτικά:

Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα συναντήθηκα με την Υποψήφια Βουλευτή της παραταξής μας κα Ιωάννα Καράγιαννη!

Με την Ιωάννα μας συνδέουν χρόνια φιλίας και πολιτικών αγώνων! Χαίρομαι που βρίσκεται υποψήφια καθώς μας δίνει μια πραγματική ευκαιρία να στηρίξουμε μια αληθινά Σαμιακή υποψηφιότητα, η οποία με καθαρό πρόσωπο και διάθεση για προσφορά στον τόπο, εισάγει τη Σάμο στην νέα εποχή!

Η Ιωάννα ήταν η μόνη από τους υποψήφιους που επέλεξε με δίκη της πρωτοβουλία να με συναντήσει και να ακούσει τις ιδέες και τα όνειρα μου για τον τόπο μας και αυτό με τιμά ιδιαίτερα!

Πάμε ΟΛΟΙ μαζί να αλλάξουμε σελίδα!

Πάμε όλοι μαζί να πάρουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια μας, με νέα πρόσωπα που ακούν και δεν ηγεμονεύουν!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα