Βρετανία: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο του Χίθροου

από fimotro

Καθηλωμένοι παραμένουν χιλιάδες επιβάτες στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο μετά το συναγερμό που έχει προκαλέσει παγκοσμίως το νέο στέλεχος του κορωνοϊού και το «ντόμινο» αναστολών πτήσεων από και προς το Ηνωμένο Βασίλειο προς χώρες της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου.

Εκτός από αυτούς που περιμένουν οδηγίες για το εάν θα μπορέσουν να πετάξουν προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς για τις γιορτές, στο αεροδρόμιο υπάρχουν και αρκετοί Βρετανοί που ετοιμαζόντουσαν να πάνε στην επαρχία για να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους, με τον κίνδυνο φυσικά να μεταφέρουν το ιό και σε περιοχές που τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι καλύτερα από ότι στη βρετανική πρωτεύουσα που βρίσκεται σε καθεστώς lockdown.

Μεγάλη καθυστέρηση έχει σημειωθεί και σε πτήση για Δουβλίνο, με αποτέλεσμα αρκετοί επιβάτες να αναζητήσουν εναλλακτικές πτήσεις και να σχηματιστούν τεράστιες ουρές αναμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα