Λειτουργούν συσπειρωτικά για το πρόσωπό του στους ψηφοφόρους της ΝΔ και του κέντρου

Κάθε μέρα και ένα πρωτοσέλιδο με την φωτογραφία του Κ. Μητσοτάκη φιλοξενούν η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή. Αν και οι εφημερίδες στην εποχή μας δεν κάνουν καμία σοβαρή πολιτική παρέμβαση και τις διαβάζουν ελάχιστοι αναγνώστες, εν τούτοις βοηθούν τον πρωθυπουργό οι συνεχείς επιθέσεις από τα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά ΜΜΕ. Οι συνεχείς επιθέσεις συσπειρώνουν τους Νεοδημοκράτες ψηφοφόρους στο πρόσωπό του και τον ενισχύουν στον χώρο του κέντρου που δεν επηρεάζεται από κομματικές εφημερίδες και πρωτοσέλιδα.

Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις και το διαδίκτυο οι καθημερινές εφημερίδες επειδή πουλάνε ελάχιστα φύλλα δεν έχουν καμία σοβαρή δυναμική στην κοινωνία. Αντιθέτως εκτιμούν ότι οι τηλεοράσεις, το διαδίκτυο και το ραδιόφωνο διαμορφώνουν τις τάσεις της κοινής γνώμης σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως στην κυβέρνηση μάλλον τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με τα συνεχή πρωτοσέλιδα των ΣΥΡΙΖΑϊκών εφημερίδων. Εκτιμούν ότι ο μεσαίος χώρος και το εκλογικό κοινό δεν επηρεάζονται από τέτοια “ρεπορτάζ” και αυτό θα φανεί στις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα