Ο 28χρονος Τζέσε Κέμπσον φαίνεται να σπρώχνει ένα καρότσι, που χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία για να μεταφέρουν βαλίτσες και άλλα βαριά αντικείμενα, από ένα μοτέλ σε ένα ασανσέρ στο Όκλαντ.

Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος άνδρας είχε στραγγαλίσει την άτυχη γυναίκα, πριν τεμαχίσει το σώμα της και το τοποθετήσει σε δύο βαλίτσες. Στη συνέχεια φαίνεται να επιστρέφει με τις αποσκευές, οι οποίες περιείχαν -όπως ομολόγησε ο ίδιος- το γυμνό σώμα της Μιλέιν σε εμβρυακή στάση.

Ο Κέμπσον φόρτωσε τη βαλίτσα που περιείχε το πτώμα της σε ένα νοικιασμένο Toyota και οδήγησε μέχρι τα περίχωρα της πόλης, όπου το έθαψε.

Η κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε επίσης τη στιγμή που ο Κέμπσον πήγε με τη Μιλέιν στο δωμάτιό του μετά από μια βραδιά στην πόλη.

Οι γονείς της Μιλέιν ξέσπασαν σε κλάματα όταν το βίντεο παρουσιάστηκε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονίας της κόρης τους. Το βίντεο ήρθε σε μια περίοδο αποκαλύψεων ότι ο Κέμπσον είχε διαπράξει βίαια σεξουαλικά εγκλήματα και εναντίον άλλων δύο γυναικών προτού δολοφονήσει τη Μιλέιν.