Βιασμός ανήλικης: Στοιχεία που οδηγούν και σε άλλες συλλήψεις έχει η ΕΛΑΣ

από fimotro

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η κατηγορούμενη μητέρα της 12χρονης

Ενώπιον της ανακρίτριας έφτασε στις δυόμισι το μεσημέρι η 37χρονη μητέρα της ανήλικης που έπεσε θύμα πολλαπλών βιασμών και εκπόρνευσης, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα.

Η κατηγορούμενη έλαβε προθεσμία να απολογηθέι τη Δευτερα. Αρνείται την κατηγορία της μαστροπείας που της αποδίδεται.

Την ίδια ώρα, αναμένονται νέες συλλήψεις για την ανατριχιαστρική υπόθεση, προσώπων που φέρονται να έχουν κομβικό ρόλο. Σ’ αυτό το πλαίσιο εξετάζεται η εμπλοκή συγγενικού προσώπου ήδη κατηγορούμενου για απόπειρα χρηματισμού και απόπειρα συγκάλυψης.

Αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείαςσε βάρος της 12χρονης κόρης της, μετήχθη στα δικαστήρια, η 37χρονη μητέρα του παιδιού από τον Κολωνό.

Μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης η 37χρονη μητέρα του παιδιού καλείται να λογοδοτήσει σήμερα στην ανακρίτρια της υπόθεσης, για τα στοιχεία που την καθιστούν εμπλεκόμενη στην φρικώδη υπόθεση που διερευνούν οι δικαστικές Aρχές, οι οποίες χθες οδήγησαν στην φυλακή τους δύο πρώτους κατηγορούμενους για την σεξουαλική βία και εξώθηση στην πορνεία του παιδιού.

Η κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της 37χρονης, μητέρας οκτώ παιδιών, είναι αντίστοιχη με εκείνη που βαρύνει τον ήδη προσωρινά κρατούμενο Ηλία Μίχο. Ο καταστηματάρχης με σωρεία στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία φαίνεται πως “διέθετε” μέσω του διαδικτύου το σώμα της 12χρονης σε ενδιαφερόμενους να έχουν καταναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις με το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με νομικούς, η κατηγορία σε βάρος της μητέρας θα μπορούσε να αφορά όχι μόνο ενεργό συμμετοχή της στην εμπορία του παιδιού και τη νομή των “αμοιβών”, αλλά ακόμη και την “ανοχή” που ίσως επεδείκνυε, ουσιαστικά την διευκόλυνση σε όσα διαλαμβάνονταν σε βάρος του παιδιού της, από τον εργοδότη της ίδιας.

Δικαστικές πηγές υιοθετώντας το σκεπτικό έμπειρων αξιωματικών τονίζουν πως το κοριτσάκι φαίνεται πως όχι μόνο ήταν ελεύθερο να κυκλοφορεί ως αργά τη νύχτα, αλλά χρησιμοποιούσε ακριβά αντικείμενα, κινητό, ποδήλατο και άλλα, χωρίς να ανησυχούν όλα αυτά τη μητέρα. Η γυναίκα είχε τεθεί στο στόχαστρο της Αστυνομίας αμέσως μετά την καταγγελία της φρικώδους υπόθεσης, καθώς η εν γένει συμπεριφορά της φαίνεται να προβλημάτισε τις Αρχές που την θεώρησαν “αφύσικη” ή δυσανάλογα ψύχραιμη ή ύποπτη έναντι συγκεκριμένων ορατών δεδομένων σε σχέση με το κοριτσάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα