Βελγική Δικαιοσύνη: Παραμένει προφυλακισμένη η Εύα Καϊλή

από fimotro

Όσα είπε ο Παντσέρι όχι μόνο δεν ευνόησαν, αλλά επιβάρυναν τη θέση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή

Προφυλακισμένη παραμένει η Εύα Καϊλή. Αυτό αποφάσισε η Βελγική Δικαιοσύνη μετά από την αξιολόγηση των στοιχείων που είχε στη διάθεσή της. Είναι προφανές ότι τα όσα είπε ο Παντσέρι όχι μόνο δεν ευνόησαν, αλλά επιβάρυναν τη θέση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής θα μπορεί να αιτηθεί εκ νέου την αποφυλάκισή της σε ένα μήνα.

Στην ανακοίνωση της βελγικής Δικαιοσύνης αναφέρονται τα εξής:

Στο πλαίσιο μιας μεγάλης κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για την φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η E.K. εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα ενώπιον των προδικαστικών τμημάτων του Πρωτοδικείου της Βρυξέλλες.

Στη διάταξή του σήμερα το πρωί, το προ-συμβούλιο επιβεβαίωσε την προδικαστική κράτηση της E.K.

Εάν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής εντός 24 ωρών, θα εμφανιστεί ενώπιον του κατηγορητηρίου τμήματος του Εφετείου των Βρυξελλών εντός 15 ημερών.

Προς το συμφέρον της έρευνας, δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες προς το παρόν. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μέσω δελτίων Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα