Βασίλης Λεβέντης: Έχει ανοίξει τα μάτια του, λέει η σύζυγός του

από fimotro

«Δεν κόλλησα covid, το οφείλω στο εμβόλιο»

Στην περιπέτεια υγείας του Βασίλη Λεβέντη αναφέρθηκε η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου, υποστηρίζοντας πως εκείνη την προστάτευσε το εμβόλιο και δεν κόλλησε κορονοϊό.

«Εμένα με προστάτευσε το εμβόλιο, δεν κόλλησα Covid και το οφείλω στο εμβόλιο, ας με ακούσει ο κόσμος και ας κάνει το εμβόλιο, για την προστασία του εαυτού του και του απέναντι» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega.

«Είναι μαχητής και αγωνιστής» τόνισε η κυρία Μεντεσίδου ενώ μίλησε και για τον λόγο που ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

«Είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το ανέβαλε» είπε η κ. Μεντεσίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εισήχθη στον «Ευαγγελισμό» με κορονοϊό, διασωληνώθηκε και αποσωληνώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

«Έχει ανοίξει λίγο τα μάτια του, είναι σε καλύτερη κατάσταση», ανέφερε η κ. Μεντεσίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα