Τρυφων Αλεξιάδης: Δεν θεωρούμε ότι όλα τα μέτρα της ΝΔ είναι λάθος

από fimotro

«Δεν θεωρούμε ότι όλα τα μέτρα είναι λάθος, δεν έχουμε τη λογική της ΝΔ, της καταστροφολογίας και του γενικού αποκλεισμού. Υπάρχουν θετικά μέτρα, κι ό,τι θετικό εμείς το στηρίζουμε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης, Status Fm 107.7, αναφορικά με τα οικονομικά μέτρα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την 85η ΔΕΘ.

«Τα πράγματα σε επίπεδο οικονομίας έχουν θετικούς ρυθμούς. Εμείς δεν καταστροφολογούμε, αλλά είμαστε σε μια περίοδο διεθνούς αβεβαιότητας και πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε παροχή είτε προς τα φτωχά λαϊκά στρώματα, είτε προς τους εργαζόμενους, είναι θετική. Θα προτιμούσα αυτά τα 100 ευρώ το μήνα, για έξι μήνες, να ήταν περισσότερα. Θα προτιμούσα η αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης να γίνει με άλλα κριτήρια και να είναι και σε άλλες περιοχές. Θα προτιμούσα αυτά τα θετικά μέτρα να είναι περισσότερο στοχευμένα σε φτωχά και σε λαϊκά στρώματα. Με  δυο λόγια, τα 3,5 δισεκατ., που είναι κάτω από 500 εκατ. όπως αποδείξαμε, θα προτιμούσα να αφορούν κυρίως φτωχά και λαϊκά στρώματα.[…] Εάν η κυβέρνηση έκανε παρεμβάσεις, για παράδειγμα στον τομέα της ενέργειας, στο να μην αυξηθεί η τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα, αν μείωνε τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, αν έκανε τέτοιου είδους παρεμβάσεις, θα ήμασταν όλοι μαζί κι είναι πολύ θετικές για την ελληνική οικονομία».

Το απόσπασμα τα οικονομικά μέτρα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα