Τρελή μιζέρια: Ο Τζανακόπουλος επικεφαλής του ελάχιστου κόσμου στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Με τον Αλέξη Τσίπρα να ετοιμάζεται για την βραδινή… συναυλία της Τσανακλίδου, όπου και θα κάνει και μια ομιλία, ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπήθηκε στα σημερινά συλλαλητήρια από τον Νίκο Παππά και τον Δημήτρη Τζανακόπουλου, ενώ βρέθηκαν στη συγκέντρωση και άλλα στελέχη όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Φίλης.
Νίκος Παππάς και Δημήτρης Τζανακόπουλος συναντήθηκαν στο μπλόκ του ΣΥΡΙΖΑ και αφού αντάλλαξαν αγκαλιές ακολούθησαν την πορεία. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν συμμετείχε. Ενδεχομένως να κρίθηκε ότι καλό θα είναι να αποφευχθεί η παρουσία του που ίσως θα μπορούσε να τύχει αποδοκιμασιών.

Άλλωστε και ο… κόσμος στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν και το καλύτερο σκηνικό που θα μπορούσε να στηθεί για να κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος του κόμματος.

Και κάτι τέτοιο στην κατάσταση που είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ψυχολογία του Αλέξη Τσίπρα από τις συγκεντρώσεις στις ομιλίες του δεν θα ήταν και το καλύτερο. Άλλωστε θα εμφανιστεί στη συναυλία που διοργανώνει το κόμμα και η νεολαία του με πρόσχημα την Πρωτομαγιά αλλά επί της ουσίας με το βλέμμα στραμμένο στη δυνατότητα που παρέχει μια δωρεάν συναυλία να μαζευτεί λίγο παραπάνω κόσμος…

Υπενθυμίζεται πάντως ότι το 2021 ο Αλέξης Τσίπρας διαδήλωνε χέρι χέρι με τον Στέφανο Τζουμάκα που σήμερα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα