Τραγικό λάθος Τσίπρα – Ζητά 1 εκ. ευρώ από τον εκδότη των Παραπολιτικών

από fimotro

Ποιος συμβουλεύει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ;

Το ένα στρατηγικό λάθος μετά το άλλο αρχίζει και κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρουμε ποιος τον συμβουλεύει σε τέτοια θέματα, όποιος πάντως του εισηγείται τέτοιες πρακτικές τον οδηγεί στην πολιτική απομόνωση και καταστροφή. Ο Τσίπρας θα μπορούσε να διεκδικήσει το δίκιο του, στα ποινικά δικαστήρια καταθέτοντας μηνύσεις και όχι αγωγές με τις οποίες ζητά εξωφρενικά ποσά. Δεν το έπραξε όμως και τώρα δικαιολογημένα θα στραφεί η πλειοψηφία του δημοσιογραφικού κόσμου εναντίον του. Αφήστε δε το άλλο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να ηρωποιήσει τον Γ. Κουρτάκη και μάλλον θα το πετύχει με το ποσό που ζητά.

Τι έγραψε ο δημοσιογράφος στο Twitter

“Πριν από λίγο μου επιδόθηκε αγωγή του @atsipras, με την οποία ζητά 1 εκ. ευρώ. Πέραν των όσων ισχυρίζεται ο τέως πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη σημασία και ο Δικηγορος που επέλεξε. Είναι ο Γιαννης Μαντζουράνης. Να του προτείνω και μάρτυρα; Μίμη Παπαγγελόπουλο” έγραψε στο twitter ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα