Το YouTube δοκιμάζει να κρύψει τον αριθμό dislikes στα βίντεο

από fimotro

Ποιοι θα βλέπουν τα dislikes

Σε μια κίνηση που αναμενόταν εδώ και πολλούς μήνες από την κοινότητά του προχώρησε το YouTube αυτή την εβδομάδα.

Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι σερφάρουν στην πλατφόρμα, η αναλογία likes-dislikes σε ένα βίντεο είναι το μέσο μέτρησης της δημοφιλίας του. Η δημοφιλής πλατφόρμα αποφάσισε να αποκρύψει τον αριθμό των dislikes, τα οποία θα είναι στο εξής διαθέσιμα μόνο για τον δημιουργό του.

Ο απλός χρήστης θα βλέπει μόνο το dislike button χωρίς αριθμό από κάτω και θα μπορεί να το πατήσει, αλλά μόνο ο δημιουργός του βίντεο θα έχει πρόσβαση στο νούμερο των dislikes μέσω του YouTube Studio.

«Σε απάντηση αιτημάτων από δημιουργούς σχετικά με καμπάνιες που γίνονται με στόχο τα dislikes, δοκιμάζουμε κάποιες νέες τεχνικές, που δεν θα δείχνουν τον αριθμό των dislikes στο κοινό. Αν είστε μέρος αυτού του πειράματος, μπορεί να δείτε κάποιο από τα παρακάτω γραφήματα τις επόμενες εβδομάδες», έγραφε η ανάρτηση του YouTube στο Twitter.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις καθώς, σύμφωνα με πολλούς χρήστες, ο αριθμός των dislikes που έχει λάβει ένα βίντεο YouTube μπορεί να είναι δείκτης… αποφυγής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα