Το Α.Τ. Ασπροπύργου επισκέφθηκε ο υπ. βουλευτής Δ. Αττικής Σταμάτης Πουλής

από fimotro

Ο μόνος πολιτικός που επισκέφθηκε το συγκεκριμένο τμήμα στην περιοχή

Το Α.Τ. Ασπροπύργου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής Σταμάτης Πουλής, ο οποίος είναι ο μόνος πολιτικός που επισκέφθηκε την δύσκολη αυτή περιοχή. «Επισκέφθηκα σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου αλλά και τις επιχειρήσεις της περιοχής που έπεσαν θύματα εγκληματικών επιθέσεων. Για τα όσα τραγικά συνέβησαν στον Ασπρόπυργο δεν χωρούν μισόλογα. Όλοι, και κυρίως όσοι συμμετέχουμε στα κοινά, πρέπει να πούμε αλήθειες. Δεν γίνεται ο «δικαιωματισμός» να αφορά κάθε περιθωριακή ομάδα και κάθε παραβατική συμπεριφορά αλλά ο φιλήσυχος και νομοταγής φορολογούμενος να πληρώνει πάντα τα σπασμένα, να βλέπει την περιουσία του να καταστρέφεται, ενίοτε να απειλείται και η ίδια η ζωή του. Τα «παραμυθάκια» της αριστεράς, μας έφτασαν στον «πάτο», που προσπαθούν να νομιμοποιήσουν κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά και να επιβραβεύσουν κάθε μπάχαλο.

Καμία ανοχή σε όποιον παραβιάζει το νόμο. Σύλληψη και πραγματική τιμωρία όσων λεηλατούν, καταστρέφουν και βανδαλίζουν. Άμεση ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων σε ολόκληρη την Δυτική Αττική, Ηθική και πολιτική στήριξη των αστυνομικών δυνάμεων που παίζουν καθημερινά τη ζωή τους «κορώνα – γράμματα» για να διαφυλάξουν την κοινωνική ειρήνη, την ασφάλεια όλων μας και να μην επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας που θέλουν να επιβάλλουν συμμορίες με καραμπίνες στα χέρια.

Η Δυτική Αττική πρέπει να είναι μία ασφαλής περιοχή για τους πολίτες της. Όποιος δεν συμμορφώνεται με αυτό το ζητούμενο, πρέπει άμεσα να δέχεται και τις συνέπειες.. Χωρίς εξαιρέσεις. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και με μια αστυνομία που θα έχει λυμένα τα χέρια της για να επιτελέσει το καθήκον της προς την κοινωνία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα