Την 111 Πτέρυγα Μάχης, όπου υπηρέτησε τη θητεία του, επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα Νέα Αγχίαλο και πιο συγκεκριμένα την βάση της 111 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, με την οποία ο ίδιος έχει και «προσωπικό δέσιμο».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε την 111 ΠΜ, στην οποία είχε υπηρετήσει την στρατιωτική θητεία του την περίοδο 1992-1993, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια είχε προγραμματισμένες επισκέψεις και συναντήσεις στην πόλη του Βόλου.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε σήμερα το πρωί στο πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου και τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος, κ. Χρήστος Μπουκώρος, καθώς και άλλα πολιτικά στελέχη της κοινότητας, ενώ συζήτησε και με τον αερολιμενάρχη.
«Το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτό το οποίο μας επιτρέπει να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τα διεθνή συμφέροντα της χώρας, με γνώμονα το σεβασμό στο διεθνές δίκαιο από θέση ισχύος». Μήνυμα στήριξης στις ένοπλες δυνάμεις έστειλε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίαας, Κυριάκος Μητσοτάκης από την 111 πτέρυγα μάχης, στη Νέα Αγχίαλο. Η επίσκεψη αυτή, είχε, όμως, και πιο προσωπικό χαρακτήρα για τον κ. Μητσοτάκη καθώς εκεί υπηρέτησε τη θητεία του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επισκέπτομαι της 111 πτέρυγα μάχης στην οποία υπηρέτησα το σύνολο της στρατιωτικής μου θητείας πριν από 27 χρόνια. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό το οποίο δεν έχει αλλάξει είναι το φρόνημα των αξιωματικών και υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, η αίσθηση του καθήκοντος, η αυταπάρνηση με την οποία υπηρετούν την Πατρίδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε, ακόμη, ότι θα είναι δίπλα στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που παρ’ ότι υπέστησαν τις συνέπειες της δεκαετούς κρίσης, εξακολούθησαν να υπηρετούν την πατρίδα με υψηλό φρόνημα. «Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι την επόμενη μέρα, εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, η επόμενη κυβέρνηση θα είναι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις για να διορθώσει κάποιες από τις αρνητικές επιπτώσεις της δεκαετούς αυτής κρίσης», ανέφερε o Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα