Τι είπε ο Κ. Μητσοτάκης στον ΓΓ του ΟΟΣΑ

από fimotro

Ο εμβολιασμός, η τόνωση της εργασίας, η παγκόσμια πρόκληση της κλιματικής αλλαγής και μια νέα μορφή φορολόγησης είναι οι προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Ματίας Κόρμαν, μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Τώρα αντιμετωπίζουμε προκλήσεις στη μετά covid εποχή και η Ελλάδα θα είναι συμπαραστάτης του ΟΟΣΑ» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι είναι απόλυτα σύμφωνος με το πρωτόκολλο του ΟΟΣΑ για την ασφαλή κινητικότητα μετά την πανδημία.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ελληνική πρόταση για την ίδρυση ενός κέντρου του ΟΟΣΑ στην Κρήτη, στο μεταίχμιο της Ευρώπης και της Αφρικής, ένα παρατηρητήριο που όπως είπε «θα προσφέρει πολύτιμα δεδομένα για τον Οργανισμό».

Από την πλευρά του, ο Γ.Γ. του ΟΟΣΑ δήλωσε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται στην σωστή τροχιά σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή σημαντικών μεταρρυθμίσεων. Υποστηρίζουμε το ελληνικό σχέδιο στο πλαίσιο της ανθεκτικότητας του σχεδίου ανάκαμψης, του οποίου την ιδιοκτησία έχει η Ελλάδα. Ανυπομονώ για τη συνεργασία ώστε να υλοποιήσετε τις μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν την Ελλάδα πιο δυνατή και πιο επιτυχημένη στο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα