Θετικά βλέπει ο πρωθυπουργός τον καθηγητή Σ. Σέρμπο

από fimotro

Οι μετριοπαθείς άρχισαν να φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ μετά τα λάθη του Ανδρουλάκη

Εκτός επιτελείου Ανδρουλάκη έθεσε εαυτόν ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Σωτήρης Σέρμπος. Ο μέχρι πρότινος διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε την παραίτησή του μέσω επιστολής επικαλούμενος φόρτο εργασίας και αυξημένων ακαδημαϊκών υποχρεώσεων.

Εν τούτοις δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως πέραν του φόρτου εργασίας η γραμμή του Νίκου Ανδρουλάκη και η θέση του καθηγητή αναφορικά με την ανάγκη αναβάθμισης του ρόλου της Ελλάδας έπαιξαν ρόλο στην απόφασή του. Οι ίδιοι μάλιστα παραπέμπουν και στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Θεσσαλονίκη από την οποία απουσίαζαν αναφορές στην Ουκρανία και τον πόλεμο προκαλώντας προβληματισμό στο εσωτερικό του κόμματος.

Πάντως στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μετρούν απώλειες κυρίως κομματικών στελεχών ανά την Ελλάδα που διαπιστώνουν πως η γραμμή που ακολουθείται από την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη ειδικά σε ότι αφορά το θέμα των συνεργασιών και την ανάγκη ύπαρξης μιας σταθερής κυβέρνησης, απέχει από τη λογική του.

Ο Σέρμπος πάντως έχει ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τη ΝΔ. Και ο Κ. Μητσοτάκης έχει θετική άποψη για τον καθηγητή. Λέτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα