Θα καταψηφιστούν μαζικά κορυφαίοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σε αυτές τις εκλογές τα πράγματα θα είναι πολύ ζόρικα συνολικά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα είναι επίσης πολύ ζόρικα και για αρκετούς κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης του Α. Τσίπρα. Η εκλογική τάση θα είναι να ψηφιστούν μαζικά νέα πρόσωπα στην πολιτική. Στη ΝΔ αυτό θα είναι σαφές μήνυμα το βράδυ των εκλογών.

Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης

Θα εκλεγούν νέα πρόσωπα που θα δώσουν άλλη διάσταση στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Η κοινοβουλευτική του ομάδα δεν θα ξεπεράσει τους 60-70 βουλευτές. Μέσα σε αυτούς θα εκλεγούν αρκετοί νέοι. Άρα από τους σημερινούς βουλευτές ζήτημα είναι εάν θα επανεκλεγούν περίπου 40.

Και με τους υπολοίπους τι θα γίνει; Πολύ απλά δεν θα εκλεγούν! Θα αποδοκιμαστούν από τους ψηφοφόρους και το βράδυ των εκλογών θα πέσει κλάμα. Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι απογοητευμένοι από την διακυβέρνηση του Τσίπρα και θα τιμωρήσουν αυστηρά τους υπουργούς που επί 4 χρόνια δεν κοίταξαν την κοινωνία και με υπεροπτικό υφάκι αντιμετώπιζαν τους πολίτες.

Το βράδυ των εθνικών εκλογών θα τρίβουμε τα μάτια μας με το ποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι υπουργοί δεν θα εκλεγούν βουλευτές. Η αλαζονεία τους θα τιμωρηθεί πολύ αυστηρά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα