Τέταρτη εβδομάδα πέφτουν οι τιμές φυσικού αερίου

από fimotro

Ο ασυνήθιστα ζεστός καιρός καθυστερεί την έναρξη της περιόδου θέρμανσης

Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη κατευθύνονται σε τέταρτη εβδομαδιαία πτώση καθώς ο ασυνήθιστα ζεστός καιρός καθυστερεί την έναρξη της περιόδου θέρμανσης.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αναφοράς ήταν 1,4% χαμηλότερα αυτή την εβδομάδα. Οι θερμοκρασίες πάνω από το μέσο όρο προβλέπεται να διαρκέσουν έως τα μέσα Νοεμβρίου με τα σώματα θέρμανσης να είναι ακόμη κλειστά. Μαζί με τη χαμηλή βιομηχανική ζήτηση, αμβλύνει τους φόβους για ελλείψεις φέτος τον χειμώνα εν μέσω των μαζικών περικοπών της ρωσικής προσφοράς.

Η ασθενέστερη ζήτηση επιτρέπει την αποστολή φυσικού αερίου σε χώρους αποθήκευσης που είναι ήδη σχεδόν γεμάτες. Ενώ οι συνθήκες έφεραν ανακούφιση στους Ευρωπαίους ηγέτες, η αβεβαιότητα σχετικά με την ευρωπαϊκή πολιτική για τον περιορισμό της ενεργειακής κρίσης ανησυχεί τους traders.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Twitter Instagram Linkedin Tumblr Youtube Email Tiktok Blogger
Warning: Undefined array key "yelp" in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/inc/elementor/modules/penci-social-media/widgets/penci-social-media.php on line 278

Warning: Undefined array key "threads" in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/inc/elementor/modules/penci-social-media/widgets/penci-social-media.php on line 278

Warning: Undefined array key "bluesky" in /home/fimotro/public_html/wp-content/themes/soledad/inc/elementor/modules/penci-social-media/widgets/penci-social-media.php on line 278

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved – Μητρώο online media: 12508