Τέλος και από το Θέατρο Μουσούρη ο Πέτρος Φιλιππίδης

από fimotro

Μετά την αποπομπή του Πέτρου Φιλιππίδη από την ΕΡΤ και τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στο τέλος της φτάνει και η συνεργασία του ηθοποιού με το Θέατρο Μουσούρη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Πρωινού», μετά τις επώνυμες καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, διακόπηκε η πολύχρονη συνεργασία του με τον θεατρικό παραγωγό, Κάρολο Παυλάκη. Επομένως, όταν ανοίξουν και πάλι τα θέατρα, δεν θα ανεβάσει άλλη παράσταση στο Θέατρο Μουσούρη.

Παράλληλα, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα αντικατασταθεί με άλλον ηθοποιό στη δημοφιλή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Αν και φήμες ήθελαν τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να αποδέχεται τον ρόλο, εν τέλει ο ηθοποιός δεν θα μπορέσει να συμμετέχει, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει στη νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο MEGA.

Αντίθετα, ολοκληρώνεται η ιστορία του «Παρασκευά» στο 88ο επεισόδιο, που θα προβληθεί την επόμενη Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ο Παρασκευάς εξαφανίζεται, κάτι που θα μάθουμε μέσα από διηγήσεις των υπόλοιπων ηρώων.

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημερώθηκε λίγο πριν γίνει η ανακοίνωση της ΕΡΤ, ενώ το κανάλι αφαίρεσε ακόμα και τα βίντεο με τις ευχές του ηθοποιού για τη νέα χρονιά, που υπήρχαν και στο YouTube.

Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα