Τεχνικό σύμβουλο για το τροχαίο με το περιπολικό στου Ζωγράφου όρισε το ΣΕΦΕΑ

από fimotro

Στο συγκεκριμένο τροχαίο είχαν τραυματιστεί δυο αστυνομικοί που είχαν μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Τεχνικό σύμβουλο- πραγματογνώμονα προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του περιπολικού που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 29 Ιουνίου στην διασταύρωση των οδών Διστόμου και Γ . Ζωγράφου στην περιοχή του Ζωγράφου, όρισε το προεδρείο του σωματείου ειδικών φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί υποστηρίζουν πως αιτία του ατυχήματος στάθηκε η κακή συντήρηση του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα φρένα του οχήματος. Από την πλευρά του το αρχηγείο της Ελληνική Αστυνομίας είχε βγάλει ανακοίνωση για το συμβάν σημειώνοντας πως στο όχημα είχε γίνει το απαραίτητο σέρβις.

Οι ειδικοί φρουροί αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, πως, «Η προτροπή προέκυψε από τον Δικηγόρο μας κ Πλεύρη Αθανάσιο και, φυσικά, αυτός θα εκπροσωπήσει τους συναδέλφους σε όλη τη διαδικασία.

Σχετικά με την ανακοίνωση του “εμπειρογνώμονα” του Αρχηγείου για την κατάσταση του οχήματος, απάντηση δίνουν καθημερινά τα άκρως επικίνδυνα, σε εγκληματικό βαθμό, οχήματα του σάπιου στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας, που θέτουν σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή μας».

Στο συγκεκριμένο τροχαίο είχαν τραυματιστεί δυο αστυνομικοί που είχαν μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα