Τα γυρνάει ο Πολάκης μετά τις αντιδράσεις

από fimotro

Χαμηλώνει τους τόνους μετά τις σφοδρές αντιδράσεις ο υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης ισχυρίστηκε ενώπιον της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο μόνος τρόπος να κερδίσουν ξανά τις εκλογές είναι να μπουν κάποιοι φυλακή.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις τόσο εντός του κόμματός του όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Υγείας επανήλθε τη Δευτέρα και μετά τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook πως αυτό που ισχυρίζεται είναι ότι πρέπει «να τιμωρηθούν αυτοί που κατέκλεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα» και πως «η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα 

1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεοκόπησαν τη χώρα!!

2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει…

3) πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο…. Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα