ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την εμπρηστική επίθεση στα καταστήματα της συζύγου Χαρδαλιά

από fimotro

Καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά καταστημάτων που διατηρεί η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα καταστήματα της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά» επισημαίνεται σε ανακοίνωσή του Γραφειου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ.

Καταδίκη και από Ελ. Λύση

Επίσης και η Ελληνική Λύση καταδίκασε «απερίφραστα την εγκληματική επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκου Χαρδαλιά».

Σε ανακοίνωση του κόμματος, η Ελληνική Λύση σημειώνει ότι «η στοχοποίηση οικογενειών, χαρακτηρίζει και το “ήθος” των τρομοκρατών που πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά» και προσθέτει: «Η ανοχή στην βία συνιστά συνενοχή, όσο μεγάλες και αν είναι οι πολιτικές διαφορές».

Η ανακοίνωση της Αριστοτελίας Πελώνη

Νωρίτερα, με απερίφραστο τρόπο είχε καταδικάσει τις επιθέσεις η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία και υπογράμμισε ότι η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να συλληφθούν οι δράστες.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση, τα ξημερώματα, με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. Η Πολιτεία θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.

Γαϊτάνης: Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία

Σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης επεσήμανε ότι η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία.

«Η επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις επιχειρήσεις της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα ενέργεια. Η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία!».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα